Objevte moderní směry v terapii a získejte 15% slevu na vstupenky

10. října je světový den duševního zdraví a celý svět si tak připomíná důležitost duševního zdraví a péče o něj. A protože je téma duševní pohody hlavním bodem konference Soucit, všímavost a paměť těla v uzdravování, připravili jsme si pro vás dárek: s kódem BMU15 získáte 15% slevu na vstupenky.

Nejste na to sami, řekněte si o pomoc

Občas zažíváme chvíle, kdy se nám zdá, že svět kolem nás je příliš náročný. Všechno je natřené na černo, nic nedává smysl a člověk neví, kudy kam. Může to být pocit úzkosti, smutku, existenční strach nebo zahlcující stres, který nás brzdí v prožívání každodenního života v pohodě. V těchto momentech je dobré si uvědomit, že na své pocity a stavy nejsme sami.

Pokud máte pocit, že toho na vás moc a vaše problémy začínají ovlivňovat váš běžný život, neváhejte si říct o pomoc. Je to první krok k tomu, abyste se začali cítit lépe. Terapie totiž nemusí být jen o řešení problémů, ale také o vytvoření prostoru (venku i uvnitř nás), kde se můžete cítit bezpečně a plně přijati.

Vyberte si přístup, který vám sedne

Moderní psychoterapie dnes nabízí širokou škálu přístupů, které jsou přizpůsobeny různým potřebám a typům lidí. Můžete si vybrat ten, který vám je sympatický, a budete se v něm cítit komfortně i bezpečně. Konference představí některé novější psychosomatické směry v psychoterapii a především nabídne jejich praktické ukázky. Proto je určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o hlubší porozumění sobě samým a o možnosti, jak lépe pečovat o své duševní i fyzické zdraví.

Unikátní setkání s žáky a následovníky Gabora Maté

Jedním z moderních přístupů je i Compassionate Inquiry (do češtiny překládané jako soucitné dotazování). Jde o přístup, který se soustředí na to, aby vám pomohl najít cestu k sobě samým, porozumět svým emocím, myšlenkám a objevit zdroje vnitřní síly.

Compassionate Inquiry (CI) je přístup, který vyvinul Dr. Gabor Maté, spojuje prvky mindfulness, soucitu, hlubokého naslouchání a práce s emocemi. CI nabízí bezpečné prostředí, kde se klient může cítit přijatý a pochopený.

Zahraniční žáci Gabora Maté vysvětlí a také názorně předvedou, jak fungují podvědomé vzorce a přesvědčení. Atraktivní součástí akce budou praktické ukázky terapií ve workshopech. Na vlastní kůži tak můžete zažít, jaké je přijmout ty části sebe, které na sobě nejvíc nenávidíme, odsuzujeme a chceme se jich zbavit.

Příležitost k inspiraci

Přijďte se seznámit s novými pohledy na to, co skutečně funguje v terapii a uzdravování. Zjistíte, jak se vymanit z bludného kruhu útěku před emocemi, přesvědčeními a stavy mysli, které vám způsobují nepohodu nebo psychické obtíže. Zároveň budete mít možnost vše zažít na vlastní tělo i mysl. Poznáte, jak léčivé může být znovuprožití potlačených emocí v bezpečném prostředí plném přijetí, soucitu a podpory.

Konference Soucit, všímavost a paměť těla v uzdravování
Kdy: 8. – 9. 11. 2024
Kde: Kongresové centrum Praha, 5. května 1640/65, Praha
Vstupenky a informace: https://www.bodymindunity.com
Slevový kód: BMU15 (při nákupu vstupenek napište slevový kód do políčka „Slevový kupon“)